Anketa

Máte dostatok informácií o nás a našich riešeniach ?

Aktuality / Microsoft pravdepodobne chystá veľké vylepšenia Hotmailu

Microsoft pravdepodobne chystá veľké vylepšenia Hotmailu

10. 9. 2011

Microsoft si naplánoval na 3. októbra tlačovú konferenciu, v rámci ktorej sa chce venovať svojej freemailovej službe Hotmail. Novinárom rozposlal aj pozvánku, na ktorej avizuje veľké vylepšenia od výkonnosti cez antispamovú ochranu až po bezpečnosť.

Nie je však celkom jasné, prečo hovorca Microsoftu pre ZDNet uviedol, že zámerom konferencie nebude uvedenie nového Hotmailu, ale pôjde len o diskusiu venovanú vylepšeniam uvedeným za posledný rok a vyhliadkam do budúcnosti. Okrem toho sľúbil aj „niektoré doplňujúce informácie“. Bolo by však prekvapením, keby šlo naozaj o malú, v podstate bezvýznamnú udalosť, ktorej venoval softvérový líder takú veľkú pozornosť.

ZDNet napriek tomu očakáva predstavenie nového Hotmailu, ktorý bude postavený na technológii HTML5. WinRumors zase predpokladá, že bude obsahovať podporu dotykového ovládania, čo má súvisieť s pripravovaným Windows 8.

V prípade, že by sa tlačovka naozaj venovala novej generácii Hotmailu, nie je jasné, či by boli novinky len odprezentované, pričom k používateľom by sa dostali napríklad až budúci rok spoločne s Windows 8 alebo by sa tak stalo už v krátkom čase.

 

© 2011. KAnet. All rights reserved. Mapa stránky | Powered by Kentico CMS for ASP.NET